Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις και νέα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Το ΔΠΜΣ σας προσκαλεί σε διάλεξη με ομιλητές τους κ.κ. Γκαραγκούνη Δημήτριο και Ακρίβο Κωνσταντίνο, συνιδρυτές της Oliveex, με θέμα "Από το αμφιθέατρο στην παραγωγή", την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος όροφος) του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

περισσότερα...

Το ΔΠΜΣ σας προσκαλεί σε διάλεξη με ομιλητή τον Δρ. Urko Lopez Odriozola από τη Σχολή Επιχειρήσεων του Modragon Unibertsitatea, με θέμα "Καινοτομία και Στρατηγική Αλλαγή στο Συνεταιριστικό Όμιλο του Μοντραγκόν (Innovation policy and strategic change in Mondragon cooperative group)" την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος όροφος) του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

περισσότερα...

Το ΔΠΜΣ σας προσκαλεί σε διάλεξη με ομιλητή τον κ. Φάνη Κουτουβέλη, ιδρυτή της Intale, με θέμα "Ψηφιακός μετασχηματισμός στην Ευρωπαϊκή αγορά του retail" την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος όροφος) του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

περισσότερα...

Ανακοινώνεται ότι δίνεται παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων για το ΔΠΜΣ "Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη" για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας είναι η Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Δείτε εδώ την σχετική προκήρυξη.

περισσότερα...

© 2015 Π.Μ.Σ. ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.